Masa si dansul pe Netlog

Pagini

sâmbătă, 21 septembrie 2013

Pot fi un barbat si o femeie doar prieteni?

Unii spun ca un barbat si o femeie pot fi doar prieteni.
Nu zic, nu.
Dar pana intr-un punct, ptr ca/Cu cat timp petrec mai mult impreuna, cu atat cresc si sansele materializarii prieteniei in relatie de-aia normala.

Prietenia se bazeaza, pe intalniri mai rare si ptr ca-s mai rare, mai placute.
Concluzionand.
Daca ar fi dese, ar fi neplacute.

Stand toata ziua bot in bot, la locul de munca sau oriunde altundeva, decoltee bogate, parfumuri sexy, gesturi, nasturi desfacuti, alea-de-alea...se transforma fara veste in atractie si apoi in davai relatia.
Iar diferenta e ca o relatie are, ce o prietenie nu va avea niciodata, simtul proprietatii. Care apare din teama de-a nu pierde teren in favoarea celuilalt, mai ales ca personalitatea fiecaruia s-a dezvolatat in mare, in lipsa unui partener si nevoia de libertate isi spune cuvantul.

Asta e valabil ptr cei care n-au avut relatii stabile incepand de la 8 ani jumate. Ci ma refer la de-astia care intai si-au inceput viata sexuala...de exemplu, cu mana stanga dar si mai tarziu, pe la un 15-16....18..37 ani.(aia cu varsta apropiata de 37, tocmai au schimbat mana)

Imaginati-va scenariul cu el si ea intr-un moment obisnuit ptr ei, unul de simpla prietenie.
El putand umbla fara probleme in fundul gol prin casa sau camin, ce-o fi, oprindu-se in dreptul ei si intreband-o nevinovat "fatooo, ce chiloti sa port azi la bazin" sau ea iesind de la baie in toata splendoarea ei cu parul ud si sexi, la randu-i punand o intrebare la fel de nevinovata dar ridicandu-si sanii... "ce parere ai, mai sunt fermi?" sau ceva asemanator.
Raspunsul venind insotit cu dare a lehamite din mana..."Lasa fato, nu te mai preocupa, esti super sexi" ca apoi sa-si vada in continuare linistit de Recursul Etapei, cu un pumn de seminte-n coltu gurii.

Eu nu prea cred !!
Daca femei care cred asta mai exista, e ok, dar in cazul barbatilor, ori nu-s deloc, ori doar vreo 2-3..gay (Aaa, nu-s gay. Bun, dar nici femeile nu le plac...sau varianta ca, ori el, ori ea sunt urati cu crengi...sau amandoi)

Acum ca o paranteza.
Cica, astia de pe Discovery au descoperit (ei cu asta se ocupa) ca o femeie, la fiecare bere bauta, barbatului i se pare mai atragatoare.

Poate ca voi stiti sa disociati sentimente.
Barbatul nu. Nu la bautura. In general nu.
Deci daca NU vreti sa traiti momente de deruta, confuzie sau altceva asemanator...
Puneti-i fiola.
Ala nu face parte din categoria gay, ci face parte din categoria...mea.
Sursa, masa si dansul, eu pe Netlog

10 comentarii:

  1. Eu sunt convinsA ca nu exista...intotdeauna unul din ei va avea niste sentimente mai puternice fata de celalalt, iar celalalt in mod constient sau inconstient va "profita" de acest lucru, si asta intamplandu'se in numele prieteniei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e adevarat. Vrem sa fie bine, numai ca le aranjam prost contraland o gramada de chestii.
      Voi, femeile aveti talentul asta ceva mai dezvoltat decat barbatii. :)))
      Vorbesc, la modul general.

      Ștergere
    2. Cred ca asta e natura umana, toti suferim de sindromul asta, mie personal mi s'au intamplat ambele situatii cu "amicii" : si sa profit de cineva (sentimental vorbind, adica am vazut ca tipu' e mort dupa mine, am lasat lucrurile sa decurga in mod firesc pana la un punct, dupa care am aruncat pastila cu "hai sa ramanem doar amici", distrugandu'se tot) si sa se profite de mine ( eu fiind constienta de asta, dar prea "paralizata" de teama de a pierde "prietenia"). Deci, despre una, despre alta...un fel de zbor cu parapanta...depinde din ce directie bate vantul si de cat de bine tragi sforile (tot la control am ajuns :) )

      Ștergere
    3. Un fel de zbor cu parapanta, da` cu vantu din spate( si nu-i bine).
      Un lucru e sigur, partea cu 'hai sa ramanem prieteni' e ca varianta in care-i spui ca noaptea faci pipi in pat si nu vrei sa-l stropesti . :P

      Ștergere
    4. E bine, nu'i bine, asta'i realitatea...cu totii am trecut prin asta doar ca "multi asculta, putini recunosc" :)...si pentru stropit exista pampers, daca nu vrei sa fi ars cu acid :))), deci inevitabil va fi bineee :)

      Ștergere
  2. Chiar ma gandeam(din punctul meu de vedere dar și cu îngrijorare) ce-as putea consuma cat sa ma piş acid.
    Probabil multe murături stinse cu Helas si baterii AG13 . Zic si eu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot din interior vine asta, nu conteaza ce bagi atata timp cat produsul finit este cel dorit...procesul tehnologic e important...deci bateria la maxim in slow motion sau o infectie urinara de iti vine sa pomenesti toti sfintii din calendar (cunoscuti sau necunoscuti sau inventati) :)

      Ștergere
    2. Mie mi-a ramas gandul tot la bateriile alea. :P

      Ștergere
  3. Si culmea, la un AG13 care e cea mai mica, mica mica cat o puţă de furnica (un pic mai mare)...de' era vreo baterie de masina mai ziceam :) mai simteai gustul, dar asa...

    RăspundețiȘtergere

Adaugati un comment, doar unul. Atat cat sa creada lumea ca scriu frumos..