Masa si dansul pe Netlog

Pagini

duminică, 13 februarie 2011

Cat de inalt e gardu de 3 metri

-Soldat! Ia, explica-ne, tu, cum ai sarit gardu de 3 metri !
Tipu asta "soldat" pe care nu mai stiu cum il cheama, era un individ care avea vreo 3 metri, virgula 45 virgula zero si daca mai pun un zero e si mai inalt si cu cat pun mai multi de zero cu atat individu e inalt de-ti cade basca pe spate cand dai sa-l cuprinzi cu privirea.
Aberez.
"Soldat" intr-o buna zi sa gandeste ca ar fi cool sa iasa din unitate, asa cat sa faca un "Ne-veu" ,(adica fara sa fie vazut de nimeni).
In fine. Face cum face si sare gardu de 3 metri.
Cand sare gardu de 3 metri, pe partea ai`lalta, dintro mare coincidenta, da de comandantul unitatii care-si umplea in mod placut timpul cu una bucata amanta.
Deci sare gardu, aterizeaza, se apleaca sa-si traga nadragii(ca de la 3 metri, cand aterizezi pe sol, iti coboara-n jos șpigonzerii cu soseta cu tot) se indreapta de sale si cand in loc sa vada ceru cu a lui pufosi nori, il vede pe asta (fiorosenia sa) iar scuipatu ii pleaca cu retur inghitind in sec.
Se privesc in uochi, uochi in uochi cu pupila in pupila pret de vreo 12.001 secunde dupa care "soldat" o ia la sanatoasa, frate, si-avea un elan si-avea o patima si-un dor ca daca nu v-as povesti nici n-ai zice ca s-a-ntamplat. Atat de tare calca aeru.
Da` hai sa revin la momentu de inceput, adica cu 48 de ore mai tarziu.(dup`aia iar imi zice lumea ca dea-aia nu-mi citeste blogu, ca-i de 3 metri)

-Soldat , ia zi-ne, tu, cum ai sarit davai gardu, explica-ne tuturor !
Sa ne zica inaltimea sa cum a procedat, noi puietul ardem de nerabdare sa-nvatam!
-Permiteti-mi sa raportez ! Va arat !
Iese din coloana, se apropie de gard si zice.
-Asa am procedat dom` colonel.
Si sare.
Urmatoarea secventa il infatiseaza pe dom` colonel stupefiat, scrutand zari prin scanduri de garduri, noduri de lemn si alte carii, cum realizeaza ca "soldat" tocmai se indeparta ager, adica explicand practic si in detaliu ce a facut cu 48 de ore inainte, pasii ducandu-l departe, peste 7 mari, 7 munti, 7 dealuri, 7 coline, 7 paduri, 7 sate...7+7=14, etc...
Atat de departe incat mintii omenesti iar trebuie echivalentu a 7 mari, 7 dealuri etc ca sa povesteasca cat de departe s-a dus.
Da` in fine.
L-au gasit la vreo 3 km, era in prima bodega, facut tocana de legume si laudandu-se satenilor ce ciumeg a fost el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adaugati un comment, doar unul. Atat cat sa creada lumea ca scriu frumos..