Masa si dansul pe Netlog

Pagini

vineri, 26 februarie 2010

Cum trebuie sa te comporti la o intalnire

Cum trebuie sa te comporti la o intalnire, ca si barbat.
Pai preludiul la barbat, se stie, incepe din lift, bine, ea n-are idee, dar ptr tine-a inceput de-alaltaieri.
Ii spui ca e sexy, ca o doresti, orice, ce dracu, doar n-o sa faci bataturi in palme suferind de singuratate prin baie.
Nu, niciodata sa nu-i spui asta unei femei de la primele intalniri!!
Vrei sa-i vezi mersu` calcand aeru`, dar in directia opusa tie, esti tampit?!!
Ii deschizi usa,o poftesti pe ea prima inauntru, ca asa ai citit pe aici pe blog de la cineva sau ai vazut prin filme, deci nu din cauza ca asa ai simtit tu, intr-un moment de revelatie. Tu fiind doar un bleg egoist.
Va asezati la o cafea servita pe marginea patului, tot din cauza ca ai vazut prin filme, dandu-i garantii ca esti plin de intentii serioase, ca aia de la manastire sunt mici copii la capitolu abstinenta, si sub pretextu` ca incepe un film tare, gen Avatar sa zicem, stingi lumina dar fara sa te ridici de langa ea, doar nu esti prost, si-arunci cu slapu fix in intrerupator oprind conexiunea dintre faza si nul.
Ii zambesti gales, genu ala de zambet perfect ptr a face reclame la Blend-a-med si trecandu-i mana prin par, aparent fara nicio intentie, doar un gest asexuat, fara sa te dai de gol ca esti gata sa reactionezi ca unu din Neandertal, ii spui sa vina mai aproape reamintindu-i de aia de la Tanacu...manastirea Tanacu.
Acum incepe filmu, ii explici ca nu l-ai mai vazut, cu toate ca tu esti tatic, vazandu-l si acasa, si la cinema dar si cu ochelari 3D si ii spui ca ti-i neaparat sa-l vezi, in sfarsit, si nu singur, ci in compania unui prieten, tineti cont...am zis "prieten", nu prietena.
Mai ca-ti vine sa aplauzi ca o foca in calduri dar n-ai bazin de inot deci nu-ti permiti sa te dai de gol si incepi sa-i explici in micile pauze din film, alea lipsite de actiune, detalii despre cum se face un film 3D, despre actori si alte lucruri interesante, in ideea de-a o impresiona cu cunostintele tale.
Si incepi..."Draga, tu stii ca ptr a face un film 3D este nevoie de cunostinte solide in IT, totul e creat pe calculator.
Si aici incepi sa-i bagi din top, tu fiind tocana la capitolu asta, si-i zici..... Ca spatiul tridimensional este un model geometric al universului fizic în care trăim. Ca cele trei dimensiuni sunt sub numele de lungime, lăţime si adancime...."
Ea privind uimita si plina de admiratie, te aproba tacand si mimand parca de pe buzele tale, cuvant cu cuvant ce spui tu.
Dar tu nestiind, ca ea, de dinainte de de a va intalni in ziua respectiva, te-a vazut drept un idol, admirand la tine aproape orice calitate a ta,iar tu, un mare vitel, nestiind nimic din ce gandeste ea, dar la randul tau considerandu-te inferior ei la capitolul aspect fizic, iti vine sa-ti dai palme cu slapu` ramas langa marginea patului.
Pe bune, zi-mi tu mie,dar sincer, de cate ori nu te-ai gandit ca ei ii plac tipii hazardati,plini de tupeu, actori, atleti, nu niste blegi ca tine?
De cate ori nu te-ai gandit sa-ti cumperi haltere, sa exersezi cu ele, azi cu 2 kg, maine cu 10, poimaine cu 100, si cu prima ocazie cand vine la tine sa-i demonstrezi capacitatile tale fizice, si luand patul, pe care e si ea montata, sa-l muti spunand degajat fara sa strangi din dinti sau sa te dai de gol ca-ti zvacneste vreo vena pe la tampla, si-i spui "Il voi pune pe stanga, ca acolo cam batea soarele si te deranja"
Ce zici prietene, am dreptate?
Cum dracu sa n-am?!
Asa, si sa revenim la momentul de dinainte cand tu erai transpirat, si toate apele minerale curgeau de pe tine ca din izvoarele de la Borsec, nestiind ca daca faci ceva(adica nimic din ce i-ai promis referitor la abstinenta) va pleca ptr totdeauna din viata ta si totul va reveni la normal, acel normal, anormal de normal.
Bine, ptr totdeauna nu poate pleca, tot va veti intalni la un momentdat, poate cand veti fi batrani,intr-unul din parcurile de prin Brasov, ea tot asa frumoasa si tu, vai de steaua ta, ofticandu-te ca ai indraznit sa fii barbat, un drept care de fapt iti apartine!!
"iti apartine" iesise din ultima fraza chiar prin gura ta fara sa-ti dai seama, moment in care te gadila o palma trimisa din fundu gradinii, ce-ti invalmasi toate gandurile care-ti bantuiau mintea,o palma urmata de-o intrebare spusa cu indignare si plina de patima..
"Ce naiba, esti barbat sau vrei sa mor de dorinta uitandu-ma inca o data la porcaria asta 3D....?!! Ia-ma odata!! "

3 comentarii:

Adaugati un comment, doar unul. Atat cat sa creada lumea ca scriu frumos..