Masa si dansul pe Netlog

Pagini

luni, 27 aprilie 2009

SLOW MOTION

Alergam catre ea, alergam in slow motion prin parc, ca-n filmele de dragoste in care regizoru a considerat ca merita surprinse gesturile ce-s placute la retina, in jurul meu totu era sters, confuz, tinta vietii mele era la 2 kilometri de mine, si alergam, alergam, alergam... Da cat dracu sa alergi ca deja ma durea intr-o parte ?!
M-am oprit, tinandu-ma, aplecat la 47,5 grade, cu mana, palpand splina ce are rol de avertizare. Imi spun in mintea mea incetosata, ca daca nu continui sa alerg se duce dracu tot farmecu si asta ramane cu bratele intinse in aer, ca proasta. Si incep iar, tot nu intelegeam de ce ea nu alerga..."Alearga te rog , plm !" ea nimic, speram sa ne intalnim la jumatate ! Trec doua strazi, imi vajaie oglinzi retrovizoare la urechi. Lacrimile si mucii mi se unesc la ceafa ca-ntr-o simfonie plina de sunet si mister. Aveam o nara infundata care scotea sunete ca de trompeta. Deja reveria miscarii se du-se dracu, eram ca-n Forest Gump, cand alerga Tom Hanks si i se desprindeau toate protezele de la craci.

Mi s-a desprins talpa adidasului, cand am calcat cu stangu peste dreptu la luarea startului si alergam sontorog.

Eram caraghios, de-a dreptu, dar nu conta, ce daca toti cainii de pe Republicii alergau dupa mine, si ei, tot in slow motion.

Unu mai mic si mai usor se tinea asa bine de cracu pantalonului, incat la fiecare pas saltat, ii vedeam crestetu mai aproape si tot ce speram, era sa il doara dintii.

Marsh!... el nimic, o facea neconditionat, personal n-avea nimic cu mine.

STF, da-te jos !!

Imi zaresc febletea la 4 strazi distanta, alerga si lacrimile ii siroiau pe obrajii rosii ca focul.

Eu cu fundul jumatate dezgolit din cauza javrei, izbesc o batranica si-o dau cu cracii in sus, de-i zboara asteia tot patrunjelu de prin sacose, imi cer scuze, da` scuzele-s acceptate partial, si doar dupa ce-mi baga tot neamu in pizda ma-sii, de la maimuta, la Pentium 3.

Mai ramasese doar echivalentu distantei de la Viagra la erectie si urma marele moment, acela al fatalei intalniri, al intalnirii destinelor si implinirii fanteziior.

Intind bratele catre ea, ea catre mine, ii vad surasul, ea, cainele atasat de mine si intr-un salt, un singur salt, mic pentru om dar mare pentru mine, ma rateaza luandu-l pe altu in brate. Iar eu tinand capul intors, ma impiedic de primu tomberon, care, nu stiu cine dracu la pus acolo drept in calea fericirii mele, si cad inauntru, asa, cat eram eu de lung.

Pacat c-am confundat-o...

7 comentarii:

  1. ...bn k nu a fost mai rau...vezi c face indragosteala asta...
    Superba povestioara !

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu altii cum sunt, dar tu...esti incomparabil:P
    nais lov stori!
    dc eram eu fata...nu te lasam sa te impiedici :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai tare scriitor comic al cartierului
    Felicitari !!!
    Am ras cu lacrimi
    Dragute si acronimele
    STF - sa-ti traiasca familia

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ma lasai sa ma impiedic, dar nici nu ma bagai in seama, cine sa bage pe unu in seama care avea atasat un caine de el, precum un breloc si mai alerga si schiop...

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu, cel mai tare din cartier?!! :)))..da de unde, eu nu-mi cunosc nici macar vecinii de scara:))
    ....apropo, semnati comentariile acolo la NUME/ADRESA URL ...
    sa stiu pe cine cinstesc cu o bere :P...sau nu :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. incomparabil, eşti sărit de pe fix dar asta te face special:)) pe băbuţă să ştii că am văzut-o la ştirile de la ora 5... un tânăr cică ar fi doborât-o în fuga lui dementă prin oraş:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai pe babutele astea totu le doboara. Da stai, unde ai vazut-o, La Crimele de la ora 5, ca daca e asa, nu e victima mea, in povestea asta, doar o singura persoana e victima....:))))

    RăspundețiȘtergere

Adaugati un comment, doar unul. Atat cat sa creada lumea ca scriu frumos..