Masa si dansul pe Netlog

Pagini

duminică, 4 aprilie 2010

Reclama necenzurata la Jacobs Kronung si Coca Cola

Ma gandeam acum la reclama aia la cafeaua Jacobs Kronung, cand tipu deschide usa de la baie sau unde dracu era si ii zice prostului care facea pe interesantu la usa(tatal fetei)..."...SUNT ALEX, PRIETENUL.........CORINEI!". Ati observat pauza dintre "PRIETENUL.........CORINEI"
Se pare ca nu stia cum o cheama.
Da stiti voi reclama.

Va zic eu ce s-a intamplat in continuare, caci s-a taiat la montaj ptr ca iesise naspa rau.
Dar de frustrare ptr ca tocmai se realiza ca metoda aia de a face valuri cu manutza printre aburi de cafea e de tot shetu si nu "aduce" nimic bun. Doar pe unu care ti-a frecat fiica in baie si-apoi ti-a shutit si cafeaua.
Deci Alex disparu subit din cadru, din buda adica, din cauza unei maini extensibile ce-l insfaca de turu pantalonilor, sub ochii ingroziti ai....Corinei, fiind apoi oparit cu cafea si luat la pumni si cesti in cap sub vorba blajina a tatalui fetei ce-l dojenea usor..."..`mnezeii ma-ti, tu-ti bagi p... in munca mea de-o viata ?!(adica in Corina) apoi bucurosi de ocazia de a face cunostinta plecara cu masina la o bere.
El la volan si Alex in dreapta...in doi saci.

Va aduceti aminte ca la un momentadat nevasta-sa il apostrofeaza, asa, in gluma, "Ce iubitule, intotdeauna ti-ai dorit un fiu !", stiti ce i-a zis ?....
"Da, asa e, dar nu pe unu care s-o f......a pe sora-sa !"

---------------------------------------

Mai e o reclama, care cand o vad mi se umezesc ochii, e reclama la Coca Cola Zero, cu tipu ala surprins de ex girlfriend in super market, de-l intreaba "Ce-ai mai facut, esti bine, nu prea pari in apele tale!" cu expresia aia faciala, gen "Sa stii ca odata erai mai vioi !"
Deci inca una de tot shetul..
Tipu avea o figura de zici ca l-au tras in piept la rest.
Cel mai mult din toata reclama asta ma distreaza tipu care e cu fosta, are privirea aia care-ti zice ceva de genu" Fraiere, mi-s smecher, iar tu...nu!"
Ati vazut ca sub impulsu instinctului de conservare,eroul nostru duce sticla de Coca Cola Zero la gura, bea si apare duduia aceia care-l intreaba....“Baby? Whipped cream or chocolate sauce?” adica "Iubitule, luam un parizer si-o toba sau un lebar si-un borcan de mustar?" dupa care din neant(tavan adica), sub ochii nedumeriti ai celor doi porumbei, coboara o scara sau franghie care-i scot din magazin cam cum ies astia din trupele SEAL.
Apoi magazinu explodeaza.
Dar de ce explodeaza, n-am idee.
Deci sa va zic si aici ce s-a intamplat in realitate.
Tipu dupa ce ca a picat de fazan(cel putin asa s-a simtit el) a luat o gura de Cola ptr ca i s-a uscat gatu de emotii, a inghitit in sec, a mai luat o gura de cola, i-a raspuns la intrebare, spunandu-i "Doar ma stii!Ma descurc!"apoi indreptandu-se catre casa de marcat,de unde l-a luat vanzatoarea la suturi cum ca de ce a baut suc inainte sa plateasca, s-a sutit din magazin gandind ca, ce fain ar fi fost daca avea si el o prietena, una buna, cu care sa le dea peste nas increzutilor proaspat indragostiti.
Si pleca, dar nu inainte de a-si cumpara niste eugenii, caci frisca si niste sosul de ciocolata sunt scumpe.
Si...cam atat.
Ce, ati patit si voi ceva de genu si voiati ca povestea sa aiba un final mai misto? : ))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adaugati un comment, doar unul. Atat cat sa creada lumea ca scriu frumos..